Norgesbriketten. 320 stk. tennbriketter i hver eske

100,00kr inkl. mva.

 • 320 stk. tennbriketter i hver eske
 • Består av presset sagspon og vegetabilsk voks
 • Tenner på null komma niks
 • Lang brennetid på 10-12 minutter
 • Miljøvennlig og FSC-sertifisert produkt
 • Tørker ikke ut, ubegrenset holdbarhet
 • Luktfrie og enkle i bruk
 • Vekt (per eske): ca 1,8 kg. Mål (per eske):  19x18x12 cm
Tilgjengelighet På lager

Rask levering

Varene pakkes og sendes ut fra Asker samme eller neste virkedag som vi mottar bestilling. Normal leveringstid er kun 2-5 virkedager.

30 dagers betalingsfrist

Selg først, betal senere. Med oss får dere en betalingsfrist på hele 30 dager fra leveringsdato. Dere betaler ingenting på forhånd.

30 dagers returrett

Har dere varer til overs etter at dugnaden er ferdig? Null problem! Hos oss kan dere selvfølgelig returnere det som eventuelt ikke skulle bli solgt.

«Vår opplevelse med Norgesbriketten var veldig positiv! Tennbrikettene var lette å selge og vi fikk tilbakemeldinger på at de var gode i bruk og effektive. Servicen hos dere var veldig bra, eventuelle spørsmål vi hadde ble svart rask og hyggelig. Alt i alt svært fornøyde, lett å anbefale dette til flere.»
5/5
– Barbro Bratberg, 2STA ved Levanger videregående skole
«Det er god service og rask utlevering av tennbriketter. Anbefaler disse brikettene på det sterkeste. Jeg bestilte de til Tif fotball, god fortjeneste på de er det også. Takk for god hjelp og service!»
5/5
– Dorte Westbye, Adm. Utvalget Tif Fotball Tynset
«Salg av Norgesbriketten var kjempegreit. Tennbrikettene kom et par dager etter bestilling. Absolutt serviceinnstilte mennesker og følger godt opp dersom det skulle være noe! Har selv hatt kontakt med firmaet litt på mail, men mest via telefon. Alltid hyggelig og imøtekommende. Tennbrikettene er veldig lettsolgte, samt at det er god fortjeneste på de. Brikettene er lette å fyre opp med (jeg personlig er superfornøyd da jeg også kjøpte en pakke selv!). Bruker absolutt dere i fremtiden, og anbefaler dette også for andre!»
5/5
– Jeanette Rydningen, 1. Øyestad speidergruppe

Spørsmål og svar

Alle grupper som ønsker å tjene penger på dugnad. Vi samarbeider med både små og store idrettslag, skoleklasser, russegrupper, korps og foreninger. Norgesbriketten leverer til hele landet.

Vi har en minstebestilling på 50 esker. Utover dette bestemmer dere antallet som skal bestilles helt selv. Vi pakker etter deres ønske.

Nei, ikke en eneste krone. Betalingsfristen er på hele 30 dager fra datoen varene blir levert til dere.

Normal leveringstid er kun 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet varene skal sendes til. Varene pakkes og sendes ut fra Asker samme eller neste virkedag som vi mottar bestilling.

Norgesbriketten 320 stk:

 • Innkjøpspris 100 kr inkl. mva
 • Anbefalt utsalgspris 200 kr
 • Fortjeneste 100 kr

Beløpene er oppgitt per eske. Bruk gjerne kalkulatoren for å enkelt regne ut deres totale fortjeneste.

Nei, prisen dere selger eskene videre for er helt opp til dere. Anbefalt utsalgspris er basert på vår erfaring med hvilken utsalgspris som fungerer best. Men dere kan selvfølgelig selge tennbrikettene både dyrere eller billigere enn det vi anbefaler.

Vi tilbyr 30 dagers returrett fra leveringsdato til alle våre kunder. Dere betaler kun for produktene dere har solgt. Ved retur, gi beskjed på e-post til post@norgesbriketten.no med antall produkter dere ønsker å returnere. I forbindelse med retur må kjøper selv organisere transport og dekke fraktkostnadene.

Faktura sendes på e-post i etterkant av levering. Betaling gjøres altså med standard bankoverføring. Dere har en betalingsfrist på hele 30 dager fra leveringsdato. Hvis dere returnerer varer trekkes de fra den opprinnelige fakturaen.