Tjen penger til klubben – dugnad for idrettslag og foreninger

Idrettslag: tjen penger på dugnad. Vi tilbyr markedets beste fortjeneste og gode betingelser. Enkel, lønnsom og risikofri salgsdugnad.

Inntekter til klubbkassen

Å være med i et idrettslag byr på fantastiske muligheter til å holde seg aktiv og være del av et fellesskap, både for unge og voksne. Samtidig vet vi alle at det å drive klubb eller forening koster penger. Kanskje har dere for eksempel behov for å finansiere en treningsleir eller ny kunstgressbane?

Det er der vi kommer inn i bildet. Gjennom dugnad med våre populære tennbriketter kan dere tjene store penger til idrettslaget. Salg av Norgesbriketten er både enkelt, lønnsomt og risikofritt.

Idrettslag som tjener penger på dugnad

Om produktet

  • Tennbriketter av presset sagspon og vegetabilsk voks
  • Eskene inneholder 320 stk. briketter
  • Kun produsert av naturlige råvarer
  • Miljøvennlige, sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC)
  • Begynner å brenne straks de får kontakt med ild
  • Brennetid på 10-12 minutter
  • Avgir ingen farlige avgasser
  • Tørker ikke ut, ubegrenset holdbarhet
  • Luktfrie

Fornøyde idrettslag Norge rundt

“Idrettslaget hadde nettopp vår andre dugnad med Norgesbriketten. Bra service og tilbakemeldingene fra kundene har vært veldig gode. Flott med muligheten til å returnere usolgte esker, men vi har faktisk bestilt for lite begge gangene. Vi kommer tilbake. Rett og slett et kjempebra opplegg! Dugnad med dere kan trygt anbefales til andre foreninger også.»

5/5

-Pernille Aune, Placebo Håndball

Hvor mye kan vi tjene på dugnaden?

Når dere arrangerer dugnad til idrettslaget gjennom oss er dere sikret markedets laveste innkjøpspriser. Bruk vår smarte kalkulator for å regne ut hvor mye klubben kan tjene totalt. Bare dra og juster spakene, så ser dere hvor mye som bør selges for å nå dugnadsmålet.

Kalkulator

Antall personer i gruppen:

30

Norgesbriketten - antall esker per person:

20

Gode grunner til å velge oss

Enestående kvalitet

Vi mener selv at vi har verdens beste tennbriketter. Men ikke ta oss på ordet – be om en gratis vareprøve og se selv!

Selg først, betal senere

Vi tilbyr 30 dagers betalingsfrist til alle idrettslag. Dere betaler ingenting før dugnaden er ferdig.

Risikofri dugnad

Varer til overs etter at salget er ferdig? Null problem, da er det bare å sende det tilbake til oss.

Best fortjeneste

Det er med Norgesbriketten dere tjener mest på dugnad, punktum. Sammenlign oss gjerne med andre.

Enkel organisering

Dere bestemmer helt selv hvilket kvantum idrettslaget skal selge. I tillegg er produktene enkle å frakte med seg fra dør til dør.

Rask levering

Leveringstiden er som regel kun 2-5 virkedager fra vi mottar bestilling. Produktene sendes ut fra lageret vårt i Asker.

Idrettslag som tjener penger til klubbkassen

Dugnad og idrett går hånd i hånd

Dugnad er en viktig ressurs for de fleste idrettslag, og ofte helt nødvendig for at medlemmene skal kunne få et godt aktivitetstilbud. Det frivillige arbeidet kommer gjerne i flere former. Det kan være oppgaver som rydding, vedlikehold og oppgradering av idrettsanlegget, eller salgsbaserte dugnader for å skaffe inntekter til klubbkassen.

Dugnad sparer idrettslag for utgifter som medlemmer og foreldre ellers måtte betalt selv, og derfor lønner det seg å ta vare på dugnadsånden. Dessuten kan sosialt og frivillig dugnadsarbeid bidra til å styrke fellesskapet i klubben. Her kan du lese Norges Idrettsforbunds retningslinjer for dugnad.

Hvordan tjene penger til klubbkassen?

Det er mange måter å tjene penger til klubbkassen på, men ikke alltid så lett å orientere seg og velge ut de beste alternativene. Vi vet at hverdagen kan være hektisk og at dere sannsynligvis ønsker å gjøre arbeidet med å tjene penger til idrettslaget mest mulig effektivt.

Under får dere fire gode forslag til inntektsbringende aktiviteter.

turngruppe med dugnadsprodukter

1. Arbeidsdugnad

Lokale bedrifter kan være åpne for å betale idrettslag for hjelp med rydding, varetelling og andre jobber. Hvis det er konserter eller festivaler i nærområdet kan dere også høre med arrangøren om de har behov for vakthold eller rydding. Med arbeidsdugnader stiller hele klubben opp samtidig og får betalt for innsatsen.

2. Flaskeinnsamling

Idrettslag kan også ha dugnad i form av flaskeinnsamling. Prosessen er enkel: legg lapper i postkasser med informasjon om når dere kommer, slik at folk rekker å samle opp panten sin. Deretter er det bare å hente flaskene, dra til nærmeste butikk og pante i vei.

Hvis dere har velvillige naboer kan denne dugnaden gi betydelige inntekter til idrettslaget.

3. Salg av lodd

Loddsalg er også et alternativ for å tjene penger til klubbkassen. Når medlemmer av idrettslaget ringer på dører for å selge, har nok de fleste anledning til å støtte et godt formål med 10-20 kroner for et par lodd.

Her lønner det seg å smile og fortelle hva inntektene går til, samt hvilke premier man kan vinne. Foreldre kan også oppfordres til å delta på dugnaden slik at dere får solgt mer. Husk at smålotteri skal meldes inn til lotteritilsynet.

4. Salgsdugnad

Dugnad med salg av produkter gjennomføres på litt forskjellige måter, avhengig av hvilken leverandør dere velger å samarbeide med og hva dere skal selge. Felles for alle salgdugnader er at man bestiller varer, selger dem videre og sitter igjen med fortjenesten etterpå.

Noen vanlige dugnadsprodukter er tennbriketter, toalettpapir, kjeks/kakebokser, førstehjelpsskrin, bursdagskort og klær. Førstnevnte får dere hos oss med markedets beste fortjeneste og svært gunstige kjøpsbetingelser.

Vi gjør dugnad enkelt

Vårt mål er å være den beste samarbeidspartneren for alle idrettslag som ønsker å skaffe inntekter. Derfor tilrettelegger vi best mulig for dere. Når dere arrangerer dugnad med Norgesbriketten trenger dere ikke å betale noe som helst før salget er ferdig. Dere får også muligheten til å returnere varer som eventuelt blir til overs.

Dansere som holder opp en plakat

Ikke la økonomien bli et hinder

Idrett engasjerer mennesker verden rundt. Som landsdekkende leverandør i dugnadsmarkedet vet vi at idrett sikrer at barn og unge tilbys trygge, gode og inkluderende aktiviteter der de bor. Ikke minst bygger det sosiale relasjoner og bidrar til god helse.

Baksiden av medaljen er at utgiftene for å delta kan være så høye at man faktisk blir nødt til å trekke seg. Bare utstyret alene kan i mange idrettsgrener koste flere tusen kroner. I tillegg kommer utgifter i forbindelse med reising, treningsleir, cup og andre samlinger. Salg av Norgesbriketten gir dere en unik mulighet til å løse dette problemet. Dugnad med oss er både enkelt, lønnsomt og risikofritt.

Tjen penger til idrettslaget med dugnad dere også

Gjør som hundrevis av andre idrettslag – tjen penger på salg av våre populære tennbriketter. Produktet selger i rekordfart, og vi tilbyr rask og trygg levering til hele landet.