Tjen penger på russedugnad – dugnad for russ

Russ: tjen penger på dugnad. Vi tilbyr markedets beste fortjeneste og gir dere en unik mulighet til å finansiere russetiden. Enkel, lønnsom og risikofri russedugnad.

Inntekter til russetiden

Russetiden er et stort høydepunkt i livet og noe de fleste har gledet seg til i mange år. 13-års skolegang går endelig mot slutten og da er det tid for å feire. Samtidig vet vi alle at russefeiringen ofte blir en kostbar affære. Kanskje skal dere gå til innkjøp av både russebuss, låter, klær, russelogo og festivalpass?

Med Norgesbriketten løser dere dette problemet. Gjennom salg av våre populære tennbriketter kan dere tjene store penger til russetiden. Dugnad med Norgesbriketten er både enkelt, lønnsomt og risikofritt.

russegruppe som gjør dugnadsarbeid

Om produktet

  • Fantastiske tennbriketter av presset sagspon og vegetabilsk voks
  • 320 stk. briketter i hver eske
  • Kun laget av naturlige råvarer fra bærekraftige kilder
  • Miljøvennlige, FSC-sertifisert
  • Tenner på null komma niks
  • Lang brennetid på 10-12 minutter
  • Avgir ingen farlige avgasser
  • Tørker ikke ut, ubegrenset holdbarhet
  • Luktfrie og enkle i bruk

Fornøyde russ Norge rundt

“Russegruppen er veldig fornøyde med samarbeidet. Vi tjente 50 000 kroner på dugnaden som er nok til å dekke både låt, logo og klær. Vi har også solgt dopapir tidligere men Norgesbriketten var lettere å selge. Supert med lang betalingsfrist, returrett og ikke minst bra service. Genial måte å tjene penger på, vi vil absolutt anbefale dette til andre russ. Tusen takk igjen!”

5/5

Tobias Kvamstad Olsen, Badboys2k20 (russegruppe)

Hvor mye kan vi tjene på dugnaden?

Når dere har dugnad med oss er dere sikret markedets beste fortjeneste. Bruk kalkulatoren for å se hvor mye dere bør selges for å realisere dugnadsmålet. Bare dra i spakene. Og voilà, så regnes deres totale fortjeneste ut med en gang.

Kalkulator

Antall personer i gruppen:

30

Norgesbriketten - antall esker per person:

20

Gode grunner til å velge oss

Prima kvalitet

Våre populære tennbriketter er i en klasse for seg selv. Be gjerne om en gratis vareprøve og bedøm selv!

Lang betalingsfrist

Selg dugnadsproduktene først, betal senere. Vi tilbyr 30 dagers betalingsfrist til alle russ.

Risikofri dugnad

Med oss har dere returrett! Hvis dere ikke selger alle varene er det bare å sende de tilbake til oss.

Best fortjeneste

Vi tilbyr markedets beste fortjeneste på dugnad – garantert. Sammenlign oss gjerne med andre.

Enkel dugnad

Dere bestemmer helt selv hvor mye russegruppen skal selge. I tillegg er produktene enkle å frakte med seg fra dør til dør.

Rask levering

Leveringstiden er som regel kun 2-5 virkedager fra vi mottar bestilling. Dugnadsproduktene sendes ut fra lageret vårt i Asker.

Hvordan tjene penger til russetiden

Russedugnad for alle

Russegrupper har ofte et stort behov for å skaffe inntekter. Når dere skal tjene penger til et felles formål er salgsdugnad en ideell løsning. Russetiden blir enklere og langt mer festlig hvis dere får samlet et godt økonomisk utgangspunkt før feiringen starter. Dette ser vi gjelder for alle russ, uavhengig om dere er bussruss, vanruss, sykkelruss, eller vandreruss.

Både store og små budsjetter har godt av inntektsbringende aktiviteter gjennom dugnadsarbeid. Norgesbriketten gir dere en unik mulighet til å tjene penger på salg av et populært kvalitetsprodukt som alle har bruk for.

Hvordan tjene penger til russetiden?

For dere som er russ finnes det mange måter å tjene penger på. Det er imidlertid ikke alltid så lett å orientere seg og velge ut de beste alternativene. Vi vet at dere sannsynligvis er opptatt med skole, venner og trening, og at dere ønsker å gjøre dugnadsarbeidet med å finansiere russetiden mest mulig effektivt. Her får dere noen gode forslag til inntektsbringende aktiviteter.

russ som tjener penger på dugnad

1. Arbeidsdugnad

Arbeidsdugnad er en vanlig dugnad for russ. På arbeidsdugnader møter hele russegruppen opp samtidig og får betalt for en avtalt jobb.

Kanskje vet dere om konserter, festivaler eller andre arrangementer i nærområdet? Isåfall kan dere spørre arrangørene om de har behov for vakthold eller rydding. Lokale bedrifter kan også være interessert i å betale russ for hjelp med rydding, varetelling og andre jobber.

2. Flaskeinnsamling

Russ kan også tjene penger på å arrangere flaskeinnsamling. Slik gjør dere det: legg lapper i postkasser i nærområdet, med informasjon om hva inntektene går til og når dere skal hente. På denne måten rekker naboene å samle opp panten sin. Deretter er det bare å hente flaskene, ta de med til butikken og pante i vei.

Hvis dere har hyggelige naboer kan denne dugnaden gi betydelige inntekter til russetiden.

3. Salg av vafler

Hvem kan motstå duften av nystekte vafler? Sett opp en stand på en lokasjon med mange mennesker, for eksempel gågata, utenfor butikken eller kjøpesenteret. Sannsynligvis vil det være mange som ønsker å kjøpe en varm og fersk vaffel som et lite avbrekk i den hektiske hverdagen. Husk å spørre om tillatelse før dere rigger til utsalgsstedet.

4. Dugnad med salg av produkter

Vår erfaring viser at en av de beste måtene å tjene penger på er salgsdugnad. Dugnad med salg av produkter gjennomføres på litt forskjellige måter, avhengig av hvilken leverandør dere velger å samarbeide med og hva dere skal selge.

Felles for alle salgdugnader er at man bestiller varer, selger dem videre og sitter igjen med fortjenesten etterpå. Noen vanlige dugnadsprodukter er tennbriketter, toalettpapir, kjeks/kakebokser, førstehjelpsskrin, bursdagskort og klær. Førstnevnte får dere hos oss med markedets beste fortjeneste og svært gunstige vilkår.

Vi gjør dugnad enkelt

Vårt mål er å være den beste samarbeidspartneren for alle russ som ønsker å tjene penger. Derfor tilrettelegger vi slik at dugnaden blir lekende lett for dere. Når dere har dugnad med Norgesbriketten selger dere først og betaler etterpå. Dere får også fri frakt til ønsket adresse og retten til å returnere produkter som eventuelt blir til overs.

russ med dugnadsprodukter

Gode tips til dere som er russ

Kartlegg behovet for penger

Behovet for å tjene penger til russetiden varierer i stor grad. Mange har ambisiøse mål om en storslagen russebuss. På den andre siden finner vi også russegrupper som «nøyer seg» med låt, logo og klær. Vi anbefaler at dere tenker gjennom de ulike delene av hele russetiden slik at dere vet det totale beløpet som må tjenes inn.

Sett opp budsjett

Det første dere bør gjøre er derfor å sette opp et budsjett. Da er det lett å finne ut hvor mye hvert medlem i russegruppen må bidra med til for eksempel en russebuss eller russesang. Et annet godt råd er å starte dugnadsarbeidet i god tid før selve feiringen, slik at alle rekker å spare sammen nok penger. Dermed er dere trygge på at pengene strekker til og at russefeiringen blir uforglemmelig. Her er også en artikkel Ung.no har skrevet om russetiden.

Arranger russedugnad dere også

Gjør som hundrevis av andre russegrupper – tjen penger på salg av våre populære tennbriketter. Produktet selger i rekordfart, og vi tilbyr rask og trygg levering til hele landet.