Dugnad for klassetur & skoletur – tjen penger til klassekassen

Tjen penger til klassetur med dugnad. Vi gir dere en unik mulighet til å finansiere drømmeturen. Enkel, lønnsom og risikofri salgsdugnad.

Inntekter til klassekassen

Klasseturer er sosialt, lærerikt og skaper ofte minner for livet. Kanskje drømmer dere om en fantastisk reise til Berlin? Eller kanskje skal dere på rafting og andre friluftsaktiviteter her i Norge? Uavhengig av hvor dere tenker å reise kan vi hjelpe dere med å finansiere klasseturen. Gjennom dugnad med våre populære tennbriketter kan dere tjene store penger til klassekassen på en enkel og risikofri måte. Produktet har vist seg å være lettsolgt gjennom hundrevis av andre skoleklasser.

Skoleklasse som tjener penger til klassetur

Om produktet

  • Opptenningsbriketter av presset sagspon og vegetabilsk voks
  • Hver eske inneholder 320 stk
  • Miljøvennlig produkt, sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC)
  • Kun produsert av naturlige og fornybare råvarer
  • Tenner svært lett, gjør opptenningen til en lek
  • Lang brennetid på 10-12 minutter
  • Tørker ikke ut, ubegrenset holdbarhet
  • Avgir ingen farlige avgasser
  • Luktfrie og enkle i bruk

Fornøyde skoleklasser Norge rundt

“Vi hadde dugnad med Norgesbriketten for å tjene penger til skoletur med hvite busser. Det tok ikke lengre enn 3 dager før varene ble levert. Jeg kjøpte selv noen esker til eget forbruk. Norgesbriketten er de beste tennbrikkene jeg har prøvd! Ikke rart produktet var så lett å selge. Kjempebra løsning som uten tvil kan anbefales til andre skoler som skal på klassetur. Hilsen fornøyd dugnadsansvarlig”.

5/5

-Marie Strand, klassekontakt

Hvor mye kan vi tjene på dugnaden?

Om dere gjennomfører salgsdugnad med oss er dere sikret markedets beste fortjeneste. Når det er hos oss dere betaler minst, er det også hos oss dere tjener mest. Bruk kalkulatoren for å regne ut hvor mye skoleklassen kan tjene totalt. Bare dra og juster spakene, så ser dere hvor mye dere bør selge for å realisere drømmereisen.

Kalkulator

Antall personer i gruppen:

30

Norgesbriketten - antall esker per person:

20

Gode grunner til å velge oss

Topp kvalitet

Vi mener selv at vi har verdens beste tennbriketter. Men ikke ta oss på ordet – be om en gratis vareprøve og se selv!

Lang betalingsfrist

Med oss får alle skoleklasser en betalingsfrist på 30 dager. Dere betaler absolutt ingenting på forhånd.

Risikofritt

Produkter til overs etter at salget er ferdig? Fortvil ikke, da er det bare å sende de tilbake til oss.

Best fortjeneste

Det er med Norgesbriketten dere tjener mest på dugnad for klassetur. Sammenlign oss gjerne med andre.

Rask leveringstid

Leveringstiden er som regel kun 2-5 virkedager fra vi mottar bestilling. Dugnadsproduktene sendes ut fra lageret vårt i Asker.

Enkel dugnad

Vi liker å gjøre det enkelt. Dere bestemmer helt selv hvilket kvantum skoleklassen skal selge. I tillegg er produktene enkle å frakte med seg for elevene.

to elever med dugnadsprodukter

Klassetur for alle

Som landsdekkende leverandør i dugnadsmarkedet vet vi at klasseturer sveiser elevene sammen. Ved å bo og gjøre aktiviteter sammen skaper man opplevelser som gjerne setter spor på en helt annen måte enn vanlig undervisning. Spør hvem som helst som har vært på klassetur og de kan helt sikkert fortelle både hvor de var og hva de gjorde for 5 eller 30 år siden.

Baksiden av medaljen er at budsjettet for skoleturer ofte kommer på flere tusen kroner per elev. Dette kan fort bli ganske dyrt for mange familier. Da klasseturer skal være mulig for alle er det lurt å arrangere dugnader slik at alle elevene får mulighet til å bli med. Dugnader med mål om å tjene penger til klassekassen er således en rettferdig måte å likestille alle på, uavhengig av foreldrenes inntekt.

Hvordan tjene penger til klassetur eller skoletur?

For skoleklasser er det mange måter å tjene penger til klassetur på, men ikke alltid så lett å orientere seg og velge ut de beste alternativene. Vi vet at hverdagen kan være hektisk og at dere som er klassekontakt eller har barn i skolealder har mye annet å tenke på. Derfor ønsker dere sannsynligvis å gjøre arbeidet med å tjene penger til skoletur mest mulig effektivt. Her får dere noen gode forslag til inntektsbringende aktiviteter.

Skoleelever som gjennomfører dugnad

1. Arbeidsdugnad

Vi ser at flere skoleklasser skaffer seg inntekter gjennom arbeidsdugnader. Dette innebærer at hele klassen stiller opp samtidig for å utføre en avtalt jobb. Lokale bedrifter kan eksempelvis være åpne for å betale skoleklasser for hjelp med varetelling, rydding og andre jobber. Dere kan også finne ut om det er konserter eller festivaler i nærområdet. Isåfall kan det være at arrangøren har behov for vakthold eller rydding under arrangementet.

2. Flaskeinnsamling

Skoleklasser kan også ha dugnad i form av flaskeinnsamling. Slik gjør dere det: gå rundt i nabolag og legg lapper i postkasser med informasjon om når dere kommer og hvor dere skal reise. Deretter er det bare å hente, dra til nærmeste butikk og pante tomflaskene. Denne dugnaden kan gi betydelige inntekter til klassekassen – de fleste har nok anledning til å ofre noen tomflasker for å hjelpe dere med å realisere klasseturen.

3. Kakesalg

En god idé er å selge kaker, vafler, kaffe og lignende på arrangementer i regi av skolen; foreldremøter, aktivitetsdager og forestillinger. Hvem kan vel motstå duften av nystekte vafler? Dere kan også ha en slik type dugnad ved å sette opp salgsboder utenfor butikksenter, kjøpesenter eller gågater. Mange vil nok sette pris på et lite avbrekk i hverdagen med hjemmelagde bakevarer og en kopp kaffe. Husk å spørre om tillatelse før dere rigger til utsalgsstedet.

4. Salgsdugnad

Etter vår erfaring er salgsdugnader en av de mest effektive måtene å tjene penger til klassetur på. Dugnad med salg av produkter gjennomføres på litt forskjellige måter, avhengig av hvilken leverandør dere velger å samarbeide med og hva dere skal selge. Felles for alle salgsdugnader er at man bestiller varer, selger dem videre og sitter igjen med fortjenesten etterpå. Noen vanlige dugnadsprodukter er tennbriketter, kjeks/kakebokser, dopapir og tørkepapir, førstehjelpsskrin, gratulasjonskort og klær. Førstnevnte får dere hos oss med markedets beste fortjeneste og svært gunstige kjøpsvilkår. Her kan dere lese mer om hvordan det fungerer.

Er dere like interessert i den norske dugnadstradisjonen som oss? Da anbefaler vi å lese artikkelen Dugnad fra A til Å, som blant annet tar for seg definisjon, opprinnelse, historie, arbeidsdugnad vs. salgsdugnad og ikke minst fun facts!

Vi gjør dugnad enkelt

Vårt mål er å være den beste samarbeidspartneren for alle skoleklasser som ønsker å tjene penger. Derfor tilrettelegger vi best mulig for dere. Når dere har dugnad med Norgesbriketten får dere en betalingsfrist på hele 30 dager. Følgelig betaler dere absolutt ingenting før salget er ferdig. Vi tilbyr også rask levering, samt muligheten til å returnere varer som eventuelt blir til overs. Dugnaden er risikofri da dere kun betaler for produktene som har blitt solgt.

dugnadsarbeid for klassetur

Gode tips til dere som skal på klassetur

Et godt råd til dere som skal på klassetur er å starte planleggingen så tidlig som mulig. Tenk først gjennom hvilket sted dere ønsker å reise til. Sett deretter opp budsjett per elev og bestem hvor mye budsjettet skal dekke. Skal det dekke transport og overnatting? Hva med mat og lommepenger? Noen velger å dele opp budsjettet i en egenandel og en andel betalt av inntektene fra dugnader.

Et annet godt tips er å starte dugnadsarbeidet i god tid før selve skoleturen, slik at dere får samlet sammen nok penger før avreise. Dermed er dere trygge på at pengene strekker til og at klasseturen blir fantastisk for alle.

Tjen penger til klassetur med dugnad dere også

Gjør som hundrevis av andre skoleklasser – tjen penger på salg av våre populære tennbriketter. Produktet selger i rekordfart, og vi tilbyr rask og trygg levering til hele landet.