FAQ – vanlige spørsmål og svar

Her er en liste med svar på de vanligste spørsmålene vi får. Hvis dere ikke finner det dere lurer på er det bare å ta kontakt! Vi står klare til å besvare alle henvendelser.

NB, oppdatering 25. januar: Vi er nå helt tomme for tennbriketter på lager, og tar ikke inn mer varer resten av vinter/vår 2022.

Alle grupper som ønsker å tjene penger på dugnad. Vi samarbeider med både små og store idrettslagskoleklasserrussegrupper og andre grupper. Norgesbriketten leverer til hele landet.

Fakturaansvarlig bestiller her eller sender e-post til post@norgesbriketten.no med bestillingsinformasjon. Fakturaansvarlig må være myndig.

Vi har en minstebestilling på 50 esker. Utover dette bestemmer dere antallet som skal bestilles helt selv. Vi pakker etter deres ønske.

Nei, ikke en eneste krone. Betalingsfristen er på hele 30 dager fra datoen varene blir levert til dere.

Normal leveringstid er kun 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet varene skal sendes til. Varene pakkes og sendes ut fra Asker samme eller neste virkedag som vi mottar bestilling.

Norgesbriketten 320 stk:

  • Innkjøpspris 100 kr inkl. mva
  • Anbefalt utsalgspris 200 kr
  • Fortjeneste 100 kr

Beløpene er oppgitt per eske. Bruk gjerne kalkulatoren for å enkelt regne ut deres totale fortjeneste.

Nei, prisen dere selger eskene videre for er helt opp til dere. Anbefalt utsalgspris er basert på vår erfaring med hvilken utsalgspris som fungerer best. Men dere kan selvfølgelig selge tennbrikettene både dyrere eller billigere enn det vi anbefaler.

Vi tilbyr 30 dagers returrett fra leveringsdato til alle våre kunder. Dere betaler kun for produktene dere har solgt. Ved retur, gi beskjed på e-post til post@norgesbriketten.no med antall produkter dere ønsker å returnere. I forbindelse med retur må kjøper selv organisere transport og dekke fraktkostnadene.

Faktura sendes på e-post i etterkant av levering. Betaling gjøres altså med standard bankoverføring. Dere har en betalingsfrist på hele 30 dager fra leveringsdato. Hvis dere returnerer varer trekkes de fra den opprinnelige fakturaen.