FAQ – vanlige stilte spørsmål

Her er en liste med svar på de vanligste spørsmålene vi får. Hvis dere ikke finner det dere lurer på er det bare å ta kontakt! Vi står klare til å besvare alle henvendelser.

Hvem kan selge produkter fra Norgesbriketten?

Alle grupper som ønsker å tjene penger på dugnad. Vi samarbeider med både små og store idrettslag, skoleklasser, russegrupper og andre grupper. Norgesbriketten leverer til hele landet.

Hvordan bestiller vi?

Fakturaansvarlig bestiller her eller sender e-post til post@norgesbriketten.no med bestillingsinformasjon. Fakturaansvarlig må være myndig.

Må vi bestille et bestemt kvantum?

Vi har en minstebestilling på 100 esker. Utover dette bestemmer dere antallet som skal bestilles helt selv. Vi pakker etter deres ønske.

Må vi betale noe på forhånd?

Nei, ikke en eneste krone. Betalingsfristen er på hele 30 dager fra datoen varene blir levert til dere.

Hva er leveringstiden?

Normal leveringstid er kun 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet varene skal sendes til. Varene pakkes og sendes ut fra Oslo samme eller neste virkedag som vi mottar bestilling.

Hva koster produktet? Og hva tjener vi?

Norgesbriketten 320 stk:

  • Innkjøpspris 100 kr inkl. mva
  • Anbefalt utsalgspris 200 kr
  • Fortjeneste 100 kr

Beløpene er oppgitt per eske. Bruk gjerne kalkulatoren for å enkelt regne ut deres totale fortjeneste.

Må vi selge eskene videre til den anbefalte utsalgsprisen?

Nei, prisen dere selger eskene videre for er helt opp til dere. Anbefalt utsalgspris er basert på vår erfaring med hvilken utsalgspris som fungerer best. Men dere kan selvfølgelig selge tennbrikettene både dyrere eller billigere enn det vi anbefaler.

Hva skjer om vi ikke selger alle produktene?

Vi tilbyr 30 dagers returrett fra leveringsdato til alle våre kunder. Dere betaler kun for produktene dere har solgt. Ved retur, gi beskjed på e-post til post@norgesbriketten.no med antall produkter dere ønsker å returnere. I forbindelse med retur må kjøper selv organisere transport og dekke fraktkostnadene.

Hvordan betaler vi?

Faktura sendes på e-post i etterkant av levering. Betaling gjøres altså med standard bankoverføring. Dere har en betalingsfrist på hele 30 dager fra leveringsdato. Hvis dere returnerer varer trekkes de fra den opprinnelige fakturaen.