Hvordan

Med Norgesbriketten er det lekende lett å skaffe inntekter. Salg av våre populære tennbriketter er både enkelt, lønnsomt og risikofritt.

Les mer

Slik fungerer det

Er dere en gruppe som har behov for å tjene penger til klassetur, turnering, russetiden, utstyr eller annet – da har dere kommet til rett sted! Vi i Norgesbriketten samarbeider med idrettslag, korps, skoleklasser, russ og foreninger over hele landet. I mange tilfeller innebærer dugnadssalg støtte fra foreldre, venner og naboer til veldedighet, men gjennom oss får alle kjøpere et kvalitetsprodukt.

Dere kan velge antall esker tennbriketter som skal selges helt etter eget ønske. Når dere bestiller sender vi en bekreftelse på e-post om at vi har mottatt ordren. Deretter sørger vår lager- og transportansvarlig for at varene blir pakket trygt og kjørt ut med lastebil samme eller neste virkedag. Det tar som regel kun 2-5 virkedager før dere får levert produktene av en hyggelig og imøtekommende sjåfør.

Det er to ulike måter å gjennomføre salget på:

1. Dere blir enige om å bestille et bestemt antall for å oppnå størst mulig inntjening. Vi sender varene umiddelbart og dere starter salget.
2. Dere tar opp bestillinger på forhånd ved å bruke våre salgsark, og får levert produktene etter hvor mye dere har solgt. Når tennbrikettene kommer er det bare å levere dem ut og samle inn pengene.

Vi tilbyr en betalingsfrist på hele 30 dager slik at dere ikke trenger å betale noe som helst på forhånd. Når salget er ferdig betales fakturaen (faktura sendes på e-post) og dere sitter da igjen med overskuddet. I tillegg gir vi returrett til alle kunder. Med dette innebærer dugnaden ingen økonomisk risiko – varer som eventuelt ikke skulle bli solgt kan enkelt og greit returneres til oss!

Med Norgesbriketten er det med andre ord lekende lett å skaffe inntekter – salg av våre populære tennbriketter er både enkelt, lønnsomt og risikofritt.