Hvordan

Med Norgesbriketten er det lekende lett å skaffe inntekter. Salg av våre populære tennbriketter er både enkelt, lønnsomt og risikofritt.

Slik fungerer det

Vi samarbeider med alle dugnadsgrupper

Er dere en gruppe som har behov for å tjene penger til klassetur, turnering, russetiden, utstyr eller annet – da har dere kommet til rett sted! Vi i Norgesbriketten samarbeider med idrettslag, skoleklasser, russ og andre dugnadsgrupper over hele landet.

I mange tilfeller innebærer dugnadssalg støtte fra foreldre, venner og naboer til veldedighet, men gjennom oss får alle kjøpere et kvalitetsprodukt.

Salget kan gjøres på to ulike måter

NB, oppdatering 25. januar: Vi er nå helt tomme for tennbriketter på lager, og tar ikke inn mer varer resten av vinter/vår 2022.
 1. Bestill først – selg etterpå – betal til slutt. Dere blir enige om å bestille et bestemt antall for å oppnå størst mulig inntjening. Vi sender varene umiddelbart og dere starter salget.
 2. Selg først – bestill etterpå – betal til slutt. Dere tar opp bestillinger på forhånd ved å bruke våre salgsark, og får levert produktene etter hvor mye dere har solgt. Når tennbrikettene kommer er det bare å levere dem ut og samle inn pengene. NB: vennligst gi beskjed før dere setter i gang med forhåndssalg.

Hvordan salget skal struktureres er selvfølgelig helt opp til dere. Her handler det om å velge alternativet som passer dere best.

Prosessen fra A til Å

 1. Finn ut hvor mye penger dere må tjene for å realisere målet, for eksempel nytt treningsutstyr eller skoletur.
 2. Regn ut hvor mange esker med tennbriketter dere må selge. Bruk gjerne kalkulatoren, så er dette gjort raskt og enkelt.
 3. Legg inn bestilling. Dere mottar ordrebekreftelse på e-post kort tid etterpå. Hos oss er dere sjefen – dere velger antall esker tennbriketter som skal selges helt etter eget ønske.
 4. Varene pakkes og sendes ut fra lageret vårt i Asker samme eller neste virkedag vi mottar bestilling (med mindre dere ønsker levering senere). Sporings-link sendes på e-post.
 5. Det tar som regel kun 2-5 virkedager før dere får levert produktene av en hyggelig og imøtekommende sjåfør.
 6. Når dere mottar varene er det bare å sette i gang med salget, eventuelt utlevering av varer dersom dere allerede har forhåndssolgt.
 7. Om det blir varer til overs kan de enkelt og greit returneres til oss. Dere betaler selvfølgelig kun for produktene som har blitt solgt.
 8. Vi sender faktura på e-post. Fakturaen har en betalingsfrist på hele 30 dager fra leveringsdato.
 9. Fakturaen betales og dere sitter igjen med overskuddet. Vi takker for samarbeidet og ønsker velkommen tilbake!

Fast kontaktperson

Hos oss vil dere alltid ha en fast kontaktperson å forholde dere til. Vi brenner for at dere skal lykkes med prosjektet og tilbyr kostnadsfri, personlig service gjennom hele prosessen. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi dere i gang med dugnaden!