Om oss

Vårt mål er å være den beste samarbeidspartneren for alle grupper som skal gjennomføre en salgsdugnad.

Dugnadseksperten AS

Norgesbriketten leveres av Dugnadseksperten AS. Vi er en landsdekkende aktør som bistår idrettslagskolekasserruss og andre foreninger i arbeidet med å skaffe inntekter til klubbkassen eller klassekassen. Grunnet stor etterspørsel etter våre tennbriketter for dugnad har vi valgt å satse på dette produktet, og gitt det vi tør å påstå er verdens beste tennbriketter et navn; Norgesbriketten.

Kundeservice

Hos oss vil dere alltid ha en fast kontaktperson å forholde dere til. Vi ønsker å bidra til en enkel og effektiv gjennomføring, og tilbyr selvfølgelig oppfølging gjennom prosjektet om ønskelig. Rop ut, så kommer vi gjerne med gode tips og råd til dugnaden. Vi svarer fortløpende på e-post og telefon, og er tilgjengelige for alle dugnadsgruppene vi samarbeider med.

Trygghet

Vi har vært i bransjen i flere år, og er et godt etablert selskap på markedet. Vi har gode teknologiske løsninger på lager, logistikk, og kommunikasjon. For deg som kunde er det en trygghet å vite at vi er erfarne og at vi bryr oss om at dere skal lykkes med dugnaden. Gruppene vi samarbeider med skal sitte igjen med mest mulig penger etter at salget er ferdig og være fornøyde gjennom hele prosessen.