Personvern

Vi tar personvern på alvor. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan dine personopplysninger blir lagret, behandlet og beskyttet. Dugnadseksperten AS, org.nr. 922 198 586, er ansvarlig for den behandling av personopplysninger som utføres av oss eller av våre partnere på vegne av oss.

Formål med behandling av personopplysninger

Vi samler inn informasjon som er nødvendig for å gi tilgang til våre produkter og yte god kundeservice. For å kunne tilpasse og forbedre nettsidens innhold og våre annonser, samles det også inn informasjon om din bruk av nettsiden. Vi bruker kun faktura og lagrer derfor ingen opplysninger om betalingskort. Du kan når som helst be om å få se informasjonen som er lagret, endre eller be om å få informasjonen slettet.

Hvilke opplysninger lagrer vi?

For at varene skal kunne leveres, må vi eksempelvis vite navn, adresse, telefonnummer og e-post. Videre bruker vi informasjonskapsler (cookies) og Google Analytics for å sikre gode kundeopplevelser på vår nettside, i vår kommunikasjon og markedsføring. De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert.

Behandlingen av dine personopplysninger skjer på grunnlag interesseavveining og samtykke. Vi har vurdert dette som nødvendig for å tilpasse og videreutvikle Norgesbriketten som konsept. Her er noen eksempler på informasjon som lagres:

  • Fullt navn
  • Leveringsadresse og fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleser og tidspunkt for besøket.

Sikkerhet og lagring av informasjon

Opplysninger som samles inn i forbindelse med våre tjenester lagres på egne webservere samt i vårt CRM-system. Informasjon du oppgir ved bestilling lagres på egen Tripletex-server hos vårt regnskapsbyrå. For at uautoriserte ikke får tilgang til dine personopplysninger bruker vi SSL-sertifikater og brannmurer og i henhold til bransjestandarder. Når du oppgir personopplysninger på nettsiden foregår det alltid gjennom en sikker og kryptert SSL-forbindelse.

Hvor lenge oppbevarer vi dine personopplysninger?

Vi lagrer opplysningene dine så lenge de trengs for de formålene som informasjonen ble samlet inn og behandlet for, eller så lenge det kreves i henhold til norske lover. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke for vår oppbevaring av dine personopplysninger. Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Dine rettigheter

Du har rett til å få vite den personlige informasjonen vi har lagret om deg. Du kan også innvende mot bruk av opplysningene dine. I tillegg kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å samle inn og behandle informasjon om deg. Hvis informasjonen som behandles om deg er feil, har du rett til å få den korrigert eller slettet.

Hvis du ikke er fornøyd med hvordan vi behandler din informasjon, håper vi at du forteller dette til oss slik at vi kan forbedre vår personvernpolicy. Hvis du ønsker å klage over vår behandling av dine personopplysninger, kan du også ta kontakt med Datatilsynet.

Endringer i personvernpolicy

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 4. mai 2020. Vi forbeholder oss retten til å endre den fra tid til annen og oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med innholdet i erklæringen med jevne mellomrom.

Kontakt oss

Om du ønsker mer informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles, eller vil bruke noen av rettighetene ovenfor, vennligst kontakt oss:

Dugnadseksperten AS
Saksviklia 41
7562 Saksvik
post@norgesbriketten.no
Telefon: 957 80 000