Dugnad med tennbriketter

Fantastiske tennbriketter som tenner lett og brenner lenge. Vår oppskrift: trevirke fra bærekraftig skogbruk og naturlig voks uten farlige kjemikalier.
Play Video about Norgesbriketten logo og demo av tennbrikettene
Eske med tennbriketter for dugnad

Om produktet

Hver eske inneholder 320 stk. miljøvennlige opptenningsbriketter av presset sagspon og vegetabilsk voks. Produktet er av prima kvalitet – brikettene tenner straks de får kontakt med ild og har en lang brennetid på 10-12 minutter. Ikke minst er de luktfrie, enkle i bruk og avgir ingen farlige avgasser under forbrenning. De tørker heller ikke ut, slik at holdbarheten så å si er ubegrenset.

 • 320 stk. tennbriketter i hver eske
 • Innkjøpspris per eske 100 kr inkl. mva
 • Anbefalt utsalgspris 200 kr
 • Fortjeneste 100 kr

Innkjøpspris og fortjeneste

Hos oss får dere markedets laveste innkjøpspriser på tennbriketter dugnad, samtidig som produktet er av førsteklasses kvalitet. Be gjerne om en gratis vareprøve og se selv.

Innkjøpspris

100 kr /per eske
 • Inkludert mva. Fri frakt til ønsket adresse ved bestilling av 100 esker og oppover.

Anbefalt utsalgspris

200 kr /per eske
 • Gjør produktet lett å selge. Kundene deres gjør et godt kjøp og får mye for pengene.

Fortjeneste

100 kr /per eske
 • Lønnsom salgsdugnad – hele 50% av utsalgsprisen går rett til dere!

Hvor mye kan vi tjene på dugnaden?

Når dere arrangerer dugnad med oss er dere sikret markedets beste fortjeneste på dugnad med tennbriketter. Bruk vår smarte kalkulator for å regne ut hvor mye dere kan tjene totalt. Bare dra og juster spakene, så ser dere hvor mye som bør selges for å realisere dugnadsmålet.

Kalkulator

Antall personer i gruppen:

30

Norgesbriketten - antall esker per person:

20

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

Hvorfor selge tennbriketter

Ettertraktet Norge rundt

I Norge fyres det både ute og inne gjennom hele året, hvilket gjør våre tennbriketter til et meget ettertraktet dugnadsprodukt. De er lettsolgte og noe alle har bruk for. Tennbriketter er ideelle for å fyre opp peis, bål og ovn. Dessuten kan de med fordel anvendes på utegrillen – da går opptenningen raskere, og ikke minst unngår man lukten av tennvæske.

Smart dugnadsprodukt

For dugnadsansvarlig er tennbriketter dugnad enkelt å organisere. Eskene er verken store, tunge eller uhåndterlige, slik at de er lette å frakte med seg. Dere trenger altså ikke lastebil for å organisere dugnaden og deltakerne kan i stor grad utføre prosjektet selv. En annen klar fordel er at dugnaden kan gjentas flere ganger i året, da de dere selger til trenger påfyll etter hvert som tennbrikettene brukes opp. Fornøyde kunder kommer alltid tilbake!
gutt med tennbriketter-esker
Grønn FSC logo

Miljøvennlig produkt

Naturlige råvarer

Våre tennbriketter består av presset sagspon fra bærekraftig skogbruk. De dyppes kun i vegetabilsk voks av fornybare råvarer fra planteriket. Disse biomassene regnes som CO2-nøytrale siden utslipp fra forbrenning oppveies av CO2-binding gjennom fotosyntesen. Vi benytter verken parafin eller palmeolje i produktet.

FSC-sertifiserte tennbriketter

Norgesbriketten har sertifisering fra Forest Stewardship Council (FSC®). Den internasjonale merkeordningen viser at benyttet trevirke kommer fra bærekraftig skogbruk. Det stilles blant annet krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Les mer om FSC-merket på Forbrukerrådet.

Gratis vareprøve

Å si at man har verdens beste tennbriketter er en dristig påstand. Vi har full forståelse om du tviler på dette. Derfor sender vi mer enn gjerne en uforpliktende vareprøve hvis dere ønsker å teste kvaliteten før bestilling!

Gode grunner til å velge oss

Enestående kvalitet

Vi mener selv at vi har verdens beste tennbriketter. Men ikke ta oss på ordet – be om en gratis vareprøve og se selv!

Lang betalingsfrist

Vi tilbyr 30 dagers betalingsfrist til alle dugnadsgrupper. Dere betaler absolutt ingenting på forhånd.

Returrett

Varer til overs etter at salget er ferdig? Null problem, da er det bare å sende det tilbake til oss. Risikofri dugnad!

Best fortjeneste

Det er med Norgesbriketten dere tjener mest på dugnad med tennbriketter. Sammenlign oss gjerne med andre.

Enkel dugnad

Dere bestemmer helt selv hvilket kvantum som skal selges. I tillegg er eskene med tennbriketter enkle å frakte med seg for deltakerne.

Rask levering

Leveringstiden er som regel kun 2-5 virkedager fra vi mottar bestilling. Dugnadsproduktene sendes ut fra lageret vårt i Asker.

Vi gjør salgsdugnad enkelt

Vårt mål er å være den beste samarbeidspartneren for alle idrettslag, skoleklasser, russ og foreninger som ønsker å tjene penger. Derfor tilrettelegger vi slik at dugnaden blir enklest mulig å gjennomføre. Når dere arrangerer dugnad med Norgesbriketten får dere en betalingsfrist på hele 30 dager, slik at dere har mer enn nok tid på å selge produktene. Vi tilbyr også rask levering til ønsket adresse. Ikke minst får dere returrett – varer som eventuelt blir til overs kan enkelt og greit returneres til oss.
fotballag, russegruppe og skoleklasse som selger tennbriketter på dugnad

Om Norgesbriketten

Vi har lang erfaring med å levere tennbriketter dugnad til idrettslag, skoleklasser, russ, korps og foreninger på kryss og tvers av hele Norge. Tennbrikettene viser seg gang på gang å være en salgsuksess for dugnadsgruppene vi samarbeider med.
Likevel har vi stadig jobbet med å forbedre kvaliteten ytterligere. Utallige kombinasjoner av forskjellige typer voks og tremateriale har blitt testet og vurdert – vi satte oss nemlig som mål å produsere verdens beste tennbriketter. Med lanseringen av Norgesbriketten tør vi endelig å påstå at nettopp dette er gjort.

Hvordan fungerer det?

 1. Avgjør om dere skal bestille først og selge etterpå eller ha forhåndssalg. Mer detaljert informasjon om organisering finner du her.
 2. Bestill tennbriketter. Dere mottar ordrebekreftelse på e-post.
 3. Varene pakkes og sendes ut fra lageret vårt i Asker. Sporings-link sendes på e-post. Leveringstiden er normalt kun 2-5 virkedager.
 4. Når dere mottar varene er det bare å sette i gang med salget, eventuelt utlevering av varer dersom dere allerede har forhåndssolgt.
 5. Om det er varer til overs kan de enkelt og greit returneres til oss. Dere betaler selvfølgelig kun for produktene som har blitt solgt.
 6. Faktura sendes på e-post. Vi tilbyr en betalingsfrist på hele 30 dager fra datoen varene blir levert.
 7. Fakturaen betales og dere og sitter igjen med overskuddet. Vi takker for samarbeidet!

Ta kontakt med oss i dag

Norgesbriketten er en godt etablert aktør på markedet og en seriøs samarbeidspartner. Vi har levert tennbriketter siden 2015 og har lang erfaring med denne dugnaden. Siden oppstarten har vi samarbeidet med hundrevis av dugnadsgrupper – både idrettslag, skoleklasser, russ og andre foreninger.
Hos oss vil dere alltid ha en fast kontaktperson å forholde dere til. Vi brenner for at dere skal lykkes med dugnaden og følger dere tett gjennom prosjektet om ønskelig (helt kostnadsfritt). Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi dere i gang.

Tjen penger på tennbriketter dugnad dere også!

Gjør som hundrevis av andre dugnadsgrupper – tjen penger på salg av våre populære opptenningsbriketter. Produktet selger i rekordfart, og vi tilbyr rask og trygg levering til hele landet.