Dugnad med tennbriketter

Fantastiske tennbriketter som tenner lett og brenner lenge. Vår oppskrift: trevirke fra bærekraftig skogbruk og naturlig voks uten farlige kjemikalier.

Les mer
Eske med tennbriketter for dugnad

Om produktet

Hver eske inneholder 320 stk. miljøvennlige opptenningsbriketter av presset sagspon og vegetabilsk voks. Produktet er av prima kvalitet – brikettene tenner straks de får kontakt med ild og har en lang brennetid på rundt 8 minutter. Ikke minst er de luktfrie, enkle i bruk og avgir ingen farlige avgasser under forbrenning. De tørker heller ikke ut, slik at holdbarheten så å si er ubegrenset. 

 • 320 stk. tennbriketter i hver eske
 • Innkjøpspris per eske 100 kr inkl. mva
 • Anbefalt utsalgspris 200 kr
 • Fortjeneste 100 kr
Til bestilling

Innkjøpspris og fortjeneste

Hos oss får dere markedets laveste innkjøpspriser på tennbriketter dugnad, samtidig som produktet er av førsteklasses kvalitet. Be gjerne om en gratis vareprøve og se selv.

Innkjøpspris

100 kr

/per eske

Inkludert mva. og fri frakt til ønsket adresse. Ingen skjulte kostnader.

Anbefalt utsalgspris

200 kr

/per eske

Gjør produktet lett å selge. Kundene deres gjør et godt kjøp og får mye for pengene.

Fortjeneste

100 kr

/per eske

Lønnsom salgsdugnad – hele 50% av utsalgsprisen går rett til dere!

Hvor mye kan vi tjene på dugnaden?

Når dere arrangerer dugnad med oss er dere sikret markedets beste fortjeneste på dugnad med tennbriketter. Bruk vår smarte kalkulator for å regne ut hvor mye dere kan tjene totalt. Bare dra og juster spakene, så ser dere hvor mye som bør selges for å realisere dugnadsmålet.

Kalkulator

Antall personer i gruppen:

30

Norgesbriketten - antall esker per person:

20

Tilbakemeldinger fra fornøyde dugnadsgrupper

For en utrolig service og rask levering. Lett å selge tennbrikettene fordi de ikke er dyre i utsalg, samtidig som vi sitter igjen med en bra inntekt selv. Jeg tok opp bestilling fra 9 trinn på en ungdomsskole som skal på tur med hvite busser til Polen. Sendte inn bestillingen og bare etter noen dager kom det tre paller med tennbriketter. Anbefaler Norgesbriketten på det sterkeste. Jeg har et barn til som om noen år skal på klassetur og da kommer jeg tilbake!

Cathrine Holmen, Andebu Ungdomsskole

Det var en hit å selge Norgesbriketten for inntekt til klassetur. De var veldig lettsolgt. Vi valgte å ta opp bestillinger på forhånd for å så levere ut og ta betalt kontant eller vipps. Det fungerte bra for oss. Vi fikk varene levert som avtalt og med god tid til å betale fakturaen. Bra service og raske tilbakemeldinger fra firmaet. Tennbrikettene er miljøvennlige, hvilket var viktig for oss. Kan absolutt anbefale dette til andre organisasjoner.

Malin Skåtun, 2STF ved Horten videregående skole

Vår opplevelse med Norgesbriketten var veldig positiv! Tennbrikettene var lette å selge og vi fikk tilbakemeldinger på at de var gode i bruk og effektive. Servicen hos dere var veldig bra, eventuelle spørsmål vi hadde ble svart rask og hyggelig. Alt i alt svært fornøyde, lett å anbefale dette til flere.

Barbro Bratberg, 2STA ved Levanger videregående skole

Opplevde dere å være imøtekommende og opptatt av å gjøre samarbeidet best mulig for oss. Kjapp levering og 30 dagers betalingsfrist gjorde det lett å velge denne dugnaden. Anbefales! Norgesbriketten er lett å selge!

Ida Jakobsen, KIL Fotball

Salg av Norgesbriketten var kjempegreit. Tennbrikettene kom et par dager etter bestilling. Absolutt serviceinnstilte mennesker og følger godt opp dersom det skulle være noe! Har selv hatt kontakt med firmaet litt på mail, men mest via telefon. Alltid hyggelig og imøtekommende. Tennbrikettene er veldig lettsolgte, samt at det er god fortjeneste på de. Brikettene er lette å fyre opp med (jeg personlig er superfornøyd da jeg også kjøpte en pakke selv!). Bruker absolutt dere i fremtiden, og anbefaler dette også for andre!

Jeanette Rydningen, 1. Øyestad speidergruppe

Vi er veldig fornøyde med samarbeidet. Tennbrikkettene er lette å tenne og brenner lenge. Kjempebra!

Kjersti Fossing, Vegårshei Håndball

Norgesbriketten leverer når det gjelder både service og rask levering. Som del av finansiering til russetiden valgte vi å selge tennbriketter. Dette er et lettsolgt produkt som de fleste bruker vinteren igjennom. Etter å ha solgt alle enhetene, sitter vi igjen med en fortjeneste som er nok til å dekke halve russebilen. Dette er noe vi anser som veldig bra, og fikk inntrykk av at dere la til rette for at vi skulle tjene så mye som mulig. Ergo, et godt samarbeid!

Marcus Vangberg, The Donald 2018 (russegruppe)

God kundeservice, raskt svar på spørsmål jeg har rettet til forhandler. Tennbrikettene har vært lette å selge og neste gang kan vi bestille mer enn vi trodde vi klarte å selge i år. Fornøyde foreldre og barn da de raskt ble solgt. Vi kommer til å bruke dere igjen for kommende dugnader. Ekstra pluss for prøve i forkant, dette hadde ikke andre og vi måtte da be spesifikt om prøve på tennbrikettene. Hilsen fornøyd dugnadsansvarlig.

Anette Ødegård Eriksen, IBK fotball jenter 03/04

Det er god service og rask utlevering av tennbriketter. Anbefaler disse brikettene på det sterkeste. Jeg bestilte de til Tif fotball, god fortjeneste på de er det også. Takk for god hjelp og service!

Dorte Westbye, Adm. Utvalget Tif Fotball Tynset

Hvorfor selge tennbriketter

Ettertraktet Norge rundt

I Norge fyres det både ute og inne gjennom hele året, hvilket gjør våre tennbriketter til et meget ettertraktet dugnadsprodukt. De er lettsolgte og noe alle har bruk for. Tennbriketter er ideelle for å fyre opp peis, bål og ovn. Dessuten kan de med fordel anvendes på utegrillen – da går opptenningen raskere, og ikke minst unngår man lukten av tennvæske.

Smart dugnadsprodukt

For dugnadsansvarlig er tennbriketter dugnad enkelt å organisere. Eskene er verken store, tunge eller uhåndterlige, slik at de er lette å frakte med seg. Dere trenger altså ikke lastebil for å organisere dugnaden og deltakerne kan i stor grad utføre prosjektet selv. En annen klar fordel er at dugnaden kan gjentas flere ganger i året, da de dere selger til trenger påfyll etter hvert som tennbrikettene brukes opp. Fornøyde kunder kommer alltid tilbake!

gutt med tennbriketter-esker
tennbriketter dugnad tennbrikker tennbrikken norgesbriketten opptenningsbriketter selge salg dugnadssalg tjene penger russ idrettslag klassetur tennbrikken dugnadseksperten

Miljøvennlig produkt

Naturlige råvarer

Våre tennbriketter består av presset sagspon fra bærekraftig skogbruk. De dyppes kun i vegetabilsk voks av fornybare råvarer fra planteriket. Disse biomassene regnes som CO2-nøytrale siden utslipp fra forbrenning oppveies av CO2-binding gjennom fotosyntesen. Vi benytter verken parafin eller palmeolje i produktet.

FSC-sertifiserte tennbriketter

Norgesbriketten har sertifisering fra Forest Stewardship Council (FSC®). Den internasjonale merkeordningen viser at benyttet trevirke kommer fra bærekraftig skogbruk. Det stilles blant annet krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Les mer om FSC-merket på Forbrukerrådet.

Gratis vareprøve!

Å si at man har verdens beste tennbriketter er en dristig påstand. Vi har full forståelse om du tviler på dette. Derfor sender vi mer enn gjerne en uforpliktende vareprøve hvis dere ønsker å teste kvaliteten før bestilling!

Bestill gratis vareprøve

Gode grunner til å velge oss

Enestående kvalitet

Vi mener selv at vi har verdens beste tennbriketter. Men ikke ta oss på ordet – be om en gratis vareprøve og se selv!

Lang betalingsfrist

Vi tilbyr 30 dagers betalingsfrist til alle dugnadsgrupper. Dere betaler absolutt ingenting på forhånd.

Returrett

Varer til overs etter at salget er ferdig? Null problem, da er det bare å sende det tilbake til oss. Risikofri dugnad!

Best fortjeneste

Det er med Norgesbriketten dere tjener mest på dugnad med tennbriketter. Sammenlign oss gjerne med andre.

Enkel dugnad

Dere bestemmer helt selv hvilket kvantum som skal selges. I tillegg er eskene med tennbriketter enkle å frakte med seg for deltakerne.

Rask levering

Leveringstiden er som regel kun 2-5 virkedager fra vi mottar bestilling. Dugnadsproduktene sendes ut fra lageret vårt i Oslo.

Vi gjør salgsdugnad enkelt

Vårt mål er å være den beste samarbeidspartneren for alle idrettslag, skoleklasser, russ og foreninger som ønsker å tjene penger. Derfor tilrettelegger vi slik at dugnaden blir enklest mulig å gjennomføre. Når dere arrangerer dugnad med Norgesbriketten får dere en betalingsfrist på hele 30 dager, slik at dere har mer enn nok tid på å selge produktene. Vi tilbyr også fri frakt til ønsket adresse. Ikke minst får dere returrett – varer som eventuelt blir til overs kan enkelt og greit returneres til oss.

Logo til Norgesbriketten

Om Norgesbriketten

Vi har lang erfaring med å levere tennbriketter dugnad til idrettslag, skoleklasser, russ, korps og foreninger på kryss og tvers av hele Norge. Tennbrikettene har vært en salgssuksess hele veien, både for oss, og enda viktigere – kundene våre.

Likevel har vi stadig jobbet med å forbedre kvaliteten ytterligere. Utallige kombinasjoner av forskjellige typer voks og tremateriale har blitt testet og vurdert – vi satte oss nemlig som mål å produsere verdens beste tennbriketter. Med lanseringen av Norgesbriketten tør vi endelig å påstå at nettopp dette er gjort.

Tjen penger på tennbriketter dugnad dere også!

Gjør som hundrevis av andre dugnadsgrupper – tjen penger på salg av våre populære opptenningsbriketter. Produktet selger i rekordfart, og vi tilbyr rask og trygg levering til hele landet.

Til bestilling

Hvordan fungerer det?

 1. Avgjør om dere skal bestille først og selge etterpå eller ha forhåndssalg. Mer detaljert informasjon om organisering finner du her.
 2. Bestill tennbriketter. Dere mottar ordrebekreftelse på e-post.
 3. Varene pakkes og sendes ut fra lageret vårt i Oslo. Dere mottar sporings-link med estimert leveringsdato. Leveringstiden er normalt kun 2-5 virkedager.
 4. Når dere mottar varene er det bare å sette i gang med salget, eventuelt utlevering av varer dersom dere allerede har forhåndssolgt.
 5. Om det er varer til overs kan de enkelt og greit returneres til oss. Dere betaler selvfølgelig kun for produktene som har blitt solgt.
 6. Faktura sendes på e-post. Vi tilbyr en betalingsfrist på hele 30 dager fra datoen varene blir levert.
 7. Fakturaen betales og dere og sitter igjen med overskuddet. Vi takker for samarbeidet!

Ta kontakt med oss i dag

Norgesbriketten er en godt etablert aktør på markedet og en seriøs samarbeidspartner. Vi har levert tennbriketter siden 2015 og har lang erfaring med denne dugnaden. Siden oppstarten har vi samarbeidet med hundrevis av dugnadsgrupper – både idrettslag, skoleklasser, russ og andre foreninger.

Hos oss vil dere alltid ha en fast kontaktperson å forholde dere til. Vi brenner for at dere skal lykkes med dugnaden og følger dere tett gjennom prosjektet om ønskelig (helt kostnadsfritt). Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi dere i gang med tennbriketter dugnad.