Dugnad med tennbriketter

Fantastiske tennbriketter som tenner lett og brenner lenge. Vår oppskrift: Trevirke fra bærekraftig skogbruk og naturlig voks uten farlige kjemikalier.

Om Norgesbriketten

Vi har i lang tid levert tennbriketter til idrettslag, skoleklasser, russ, korps og foreninger over hele Norge. Helt fra begynnelsen har vi jobbet med å forbedre kvaliteten på produktet ytterligere. Nå kan vi endelig si oss 100% fornøyde. Vi har valgt å kalle produktet Norgesbriketten, og tør å påstå at de er verdens beste tennbriketter! Vi har hamstret i butikkene og sammenlignet med så og si alt som er på markedet – Norgesbriketten er en klar vinner hver eneste gang!

tennbriketter dugnad tennbrikker tennbrikken norgesbriketten opptenningsbriketter selge salg dugnadssalg tjene penger russ idrettslag klassetur tennbrikken dugnadseksperten
tennbriketter dugnad tennbrikker tennbrikken norgesbriketten opptenningsbriketter selge salg dugnadssalg tjene penger russ idrettslag klassetur tennbrikken dugnadseksperten
Delikat forpakning gjør salget enklere.
Hver eske inneholder 320 stk. tennbriketter av beste kvalitet.
FSC-sertifisering. Tennbrikettene er selvfølgelig produsert med hensyn til miljøet!
Produktet består kun av rene og naturlig råvarer.
100 kroner i fortjeneste til dere per solgte eske!
Vi tilbyr fri frakt til ønsket adresse og 3 ukers betalingsfrist.
Eskene er av en letthåndterlig størrelse, slik at det er enkelt å frakte de med seg når dere selger til venner og kjente, kolleger og via dørsalg og stands.

Om produktet

Hver eske inneholder 320 stk. tennbriketter av presset sagspon og vegetabilsk voks. De tenner på null komma niks og har en lang brennetid på rundt 8 minutter. Dessuten er de luktfrie, holdbare i mange år, tørker ikke ut og avgir ingen farlige gasser under forbrenning.

Innkjøpspris og fortjeneste

En eske koster kun 100 kroner inkludert mva. Ved alle bestillinger på 100 esker og oppover er det gratis frakt til ønsket adresse. Vi anbefaler å selge videre for 200 kroner, noe som gir en fortjeneste på 100 kroner per eske. Etter vår erfaring er 200 kroner en ideell salgspris – det er et beløp de fleste har liggende samtidig som kundene deres føler de gjør et godt kjøp. Når produktet er lettsolgt samtidig som dere sitter igjen med halvparten av utsalgsprisen; da er det lett å skaffe store inntekter.

Innkjøpspris

100 kr

/per eske

Inkludert mva. og frakt til ønsket adresse (frakt inkl. ved bestillinger på 100 esker og opp)

Anbefalt utsalgspris

200 kr

/per eske

Kundene deres får mye for pengene og gjør et godt kjøp. Da er tennbrikettene lette å selge.

Fortjeneste

100 kr

/per eske

Markedets beste fortjeneste. Sammenlign oss gjerne med andre aktører på markedet!

Prøv vår smarte kalkulator

Bare dra i spakene, så ser dere hvor mye dere kan tjene totalt!

Hvorfor selge tennbriketter

I Norge fyres det både ute og inne gjennom hele året, hvilket gjør våre opptenningsbriketter til et utmerket dugnadsprodukt. De er lettsolgte og et produkt svært mange bruker. Tennbriketter er ideelle for opptenning av peis, bål og ovn. Dessuten kan de anvendes på utegrillen for raskere opptenning og ikke minst for å unngå lukten av tennvæske. En klar fordel er at dugnaden kan gjentas flere ganger i året siden de dere selger til trenger påfyll etter hvert som tennbrikettene brukes opp. Fornøyde kunder kommer alltid tilbake!

tennbriketter dugnad tennbrikker tennbrikken norgesbriketten opptenningsbriketter selge salg dugnadssalg tjene penger russ idrettslag klassetur tennbrikken dugnadseksperten
tennbriketter dugnad tennbrikker tennbrikken norgesbriketten opptenningsbriketter selge salg dugnadssalg tjene penger russ idrettslag klassetur tennbrikken dugnadseksperten

Miljøvennlig produksjon

Norgesbriketten er produsert med hensyn til miljøet og har sertifikasjon fra Forest Stewardship Council (FSC)®. Den internasjonale merkeordningen viser at benyttet trevirke kommer fra bærekraftig skogbruk. Det stilles blant annet krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Les mer om FSC-merket på Forbrukerrådet.

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

For en utrolig service og rask levering. Lett å selge tennbrikettene fordi de ikke er dyre i utsalg, samtidig som vi sitter igjen med en bra inntekt selv. Jeg tok opp bestilling fra 9 trinn på en ungdomsskole som skal på tur med hvite busser til Polen. Sendte inn bestillingen og bare etter noen dager kom det tre paller med tennbriketter. Anbefaler Norgesbriketten på det sterkeste. Jeg har et barn til som om noen år skal på klassetur og da kommer jeg tilbake!

Cathrine Holmen, Andebu Ungdomsskole

Det var en hit å selge Norgesbriketten for inntekt til klassetur. De var veldig lettsolgt. Vi valgte å ta opp bestillinger på forhånd for å så levere ut og ta betalt kontant eller vipps. Det fungerte bra for oss. Vi fikk varene levert som avtalt og med god tid til å betale fakturaen. Bra service og raske tilbakemeldinger fra firmaet. Tennbrikettene er miljøvennlige, hvilket var viktig for oss. Kan absolutt anbefale dette til andre organisasjoner.

Malin Skåtun, 2STF ved Horten videregående skole

Vår opplevelse med Norgesbriketten var veldig positiv! Tennbrikettene var lette å selge og vi fikk tilbakemeldinger på at de var gode i bruk og effektive. Servicen hos dere var veldig bra, eventuelle spørsmål vi hadde ble svart rask og hyggelig. Alt i alt svært fornøyde, lett å anbefale dette til flere.

Barbro Bratberg, 2STA ved Levanger videregående skole

Opplevde Dugnadseksperten å være imøtekommende og opptatt av å gjøre samarbeidet best mulig for oss. Kjapp levering og 3 ukers betalingsfrist gjorde det lett å velge denne dugnaden. Anbefales! Norgesbriketten er lett å selge!

Ida Jakobsen, KIL Fotball

Salg av Norgesbriketten var kjempegreit. Tennbrikettene kom et par dager etter bestilling. Absolutt serviceinnstilte mennesker og følger godt opp dersom det skulle være noe! Har selv hatt kontakt med firmaet litt på mail, men helst via telefon – alltid hyggelig og imøtekommende. Tennbrikettene er veldig lettsolgte, samt at det er god fortjeneste på de. Brikettene er lette å fyre opp med (jeg personlig er superfornøyd da jeg også kjøpte en pakke selv!). Bruker absolutt Dugnadseksperten i fremtiden, og anbefaler dette også for andre!

Jeanette Rydningen, 1. Øyestad speidergruppe

Vi er veldig fornøyde med samarbeidet. Tennbrikkettene er lette å tenne og brenner lenge. Kjempebra!

Kjersti Fossing, Vegårshei Håndball

Dugnadseksperten leverer når det gjelder både service og rask levering. Som del av finansiering til russetiden, valgte vi å selge tennbriketter. Dette er et lettsolgt produkt som de fleste husholdninger bruker vinteren igjennom. Etter å ha solgt alle enhetene, sitter vi igjen med en fortjeneste som er nok til å dekke halve russebilen. Dette er noe vi anser som veldig bra, og fikk inntrykk av at Dugnadseksperten la til rette for at vi skulle tjene så mye som mulig. Ergo, et godt samarbeid!

Marcus Vangberg, The Donald 2018 (russegruppe)

God kundeservice, raskt svar på spørsmål jeg har rettet til forhandler. Tennbrikettene har vært lette å selge og neste gang kan vi bestille mer enn vi trodde vi klarte å selge i år. Fornøyde foreldre og barn da de raskt ble solgt. Vi kommer til å bruke dere igjen for kommende dugnader. Ekstra pluss for prøve i forkant, dette hadde ikke andre og vi måtte da be spesifikt om prøve på tennbrikettene. Hilsen fornøyd dugnadsansvarlig.

Anette Ødegård Eriksen, IBK fotball jenter 03/04

Det er god service og rask utlevering av tennbriketter. Anbefaler disse brikettene på det sterkeste. Jeg bestilte de til Tif fotball, god fortjeneste på de er det også. Takk for god hjelp og service!

Dorte Westbye, Adm. Utvalget Tif Fotball Tynset

Gratis vareprøve!

Å si at man har verdens beste tennbriketter er en dristig påstand. Vi har full forståelse om du tviler på dette. Derfor sender vi mer enn gjerne en uforpliktende vareprøve hvis dere ønsker å teste kvaliteten før bestilling!

Tjen penger på våre populære tennbriketter dere også!

Vi tilbyr rask og trygg levering til hele landet