Dugnad med tennbriketter

Fantastiske tennbriketter som tenner lett og brenner lenge. Vår oppskrift: Trevirke fra bærekraftig skogbruk og naturlig voks uten farlige kjemikalier.

Om Norgesbriketten

Vi har lang erfaring med å levere tennbriketter til idrettslag, skoleklasser, russ, korps og foreninger på kryss og tvers av hele Norge. Tennbrikettene har vært en salgssuksess hele veien, både for oss, og enda viktigere – kundene våre.

Likevel har vi stadig jobbet med å forbedre kvaliteten ytterligere. Utallige kombinasjoner av forskjellige typer voks og tremateriale har blitt testet og vurdert – vi satte oss nemlig som mål å produsere verdens beste tennbriketter. Med lanseringen av Norgesbriketten tør vi endelig å påstå at nettopp dette er gjort. Be gjerne om en gratis vareprøve og se selv!

Logo til Norgesbriketten, tennbriketter dugnad

Om produktet

Våre tennbriketter består av presset sagspon og naturlig, vegetabilsk voks. Produktet er av prima kvalitet – opptenningsbrikettene begynner å brenne straks de får kontakt med ild og har en lang brennetid på rundt 8 minutter. De er luktfrie og avgir ingen farlige avgasser under forbrenning. Ikke minst tørker ikke tennbrikettene ut, slik at de er holdbare i mange, mange år.

  • Tenner på null komma niks
  • Brennetid på rundt 8 minutter
  • Miljøvennlige, FSC-sertifisert produkt
  • Består kun av naturlige råvarer
  • Avgir ingen farlige avgasser
  • Tørker ikke ut, lang holdbarhet
  • Enkle i bruk
  • Luktfrie

Prøv vår smarte kalkulator

Bare dra i spakene, så ser dere hvor mye dere kan tjene på dugnaden!

Tilbakemeldinger fra fornøyde dugnadsgrupper

For en utrolig service og rask levering. Lett å selge tennbrikettene fordi de ikke er dyre i utsalg, samtidig som vi sitter igjen med en bra inntekt selv. Jeg tok opp bestilling fra 9 trinn på en ungdomsskole som skal på tur med hvite busser til Polen. Sendte inn bestillingen og bare etter noen dager kom det tre paller med tennbriketter. Anbefaler Norgesbriketten på det sterkeste. Jeg har et barn til som om noen år skal på klassetur og da kommer jeg tilbake!

Cathrine Holmen, Andebu Ungdomsskole

Det var en hit å selge Norgesbriketten for inntekt til klassetur. De var veldig lettsolgt. Vi valgte å ta opp bestillinger på forhånd for å så levere ut og ta betalt kontant eller vipps. Det fungerte bra for oss. Vi fikk varene levert som avtalt og med god tid til å betale fakturaen. Bra service og raske tilbakemeldinger fra firmaet. Tennbrikettene er miljøvennlige, hvilket var viktig for oss. Kan absolutt anbefale dette til andre organisasjoner.

Malin Skåtun, 2STF ved Horten videregående skole

Vår opplevelse med Norgesbriketten var veldig positiv! Tennbrikettene var lette å selge og vi fikk tilbakemeldinger på at de var gode i bruk og effektive. Servicen hos dere var veldig bra, eventuelle spørsmål vi hadde ble svart rask og hyggelig. Alt i alt svært fornøyde, lett å anbefale dette til flere.

Barbro Bratberg, 2STA ved Levanger videregående skole

Opplevde dere å være imøtekommende og opptatt av å gjøre samarbeidet best mulig for oss. Kjapp levering og 30 dagers betalingsfrist gjorde det lett å velge denne dugnaden. Anbefales! Norgesbriketten er lett å selge!

Ida Jakobsen, KIL Fotball

Salg av Norgesbriketten var kjempegreit. Tennbrikettene kom et par dager etter bestilling. Absolutt serviceinnstilte mennesker og følger godt opp dersom det skulle være noe! Har selv hatt kontakt med firmaet litt på mail, men mest via telefon. Alltid hyggelig og imøtekommende. Tennbrikettene er veldig lettsolgte, samt at det er god fortjeneste på de. Brikettene er lette å fyre opp med (jeg personlig er superfornøyd da jeg også kjøpte en pakke selv!). Bruker absolutt dere i fremtiden, og anbefaler dette også for andre!

Jeanette Rydningen, 1. Øyestad speidergruppe

Vi er veldig fornøyde med samarbeidet. Tennbrikkettene er lette å tenne og brenner lenge. Kjempebra!

Kjersti Fossing, Vegårshei Håndball

Norgesbriketten leverer når det gjelder både service og rask levering. Som del av finansiering til russetiden valgte vi å selge tennbriketter. Dette er et lettsolgt produkt som de fleste bruker vinteren igjennom. Etter å ha solgt alle enhetene, sitter vi igjen med en fortjeneste som er nok til å dekke halve russebilen. Dette er noe vi anser som veldig bra, og fikk inntrykk av at dere la til rette for at vi skulle tjene så mye som mulig. Ergo, et godt samarbeid!

Marcus Vangberg, The Donald 2018 (russegruppe)

God kundeservice, raskt svar på spørsmål jeg har rettet til forhandler. Tennbrikettene har vært lette å selge og neste gang kan vi bestille mer enn vi trodde vi klarte å selge i år. Fornøyde foreldre og barn da de raskt ble solgt. Vi kommer til å bruke dere igjen for kommende dugnader. Ekstra pluss for prøve i forkant, dette hadde ikke andre og vi måtte da be spesifikt om prøve på tennbrikettene. Hilsen fornøyd dugnadsansvarlig.

Anette Ødegård Eriksen, IBK fotball jenter 03/04

Det er god service og rask utlevering av tennbriketter. Anbefaler disse brikettene på det sterkeste. Jeg bestilte de til Tif fotball, god fortjeneste på de er det også. Takk for god hjelp og service!

Dorte Westbye, Adm. Utvalget Tif Fotball Tynset

Hvorfor selge tennbriketter

I Norge fyres det både ute og inne gjennom hele året, hvilket gjør våre tennbriketter til et meget ettertraktet dugnadsprodukt. De er lettsolgte og noe alle har bruk for. Tennbriketter er ideelle for å fyre opp peis, bål og ovn. Dessuten kan de med fordel anvendes på utegrillen – da går opptenningen raskere, og ikke minst unngår man lukten av tennvæske.

For dugnadsansvarlig er prosjektet enkelt å organisere. Eskene med tennbriketter er verken store, tunge eller uhåndterlige, slik at de er lette å frakte med seg. Dere trenger altså ikke lastebil for å organisere dugnaden og deltakerne kan i stor grad utføre prosjektet selv. En annen klar fordel er at dugnaden kan gjentas flere ganger i året, da de dere selger til trenger påfyll etter hvert som tennbrikettene brukes opp. Fornøyde kunder kommer alltid tilbake!

gutt som tjener penger på dugnad med tennbriketter
tennbriketter dugnad tennbrikker tennbrikken norgesbriketten opptenningsbriketter selge salg dugnadssalg tjene penger russ idrettslag klassetur tennbrikken dugnadseksperten

Miljøvennlige tennbriketter

Våre tennbriketter dyppes kun i vegetabilsk voks av fornybare råvarer fra planteriket, som ikke slipper ut CO2 eller andre forurensende gasser ved forbrenning. Norgesbriketten har sertifisering fra Forest Stewardship Council (FSC)®. Den internasjonale merkeordningen viser at benyttet trevirke kommer fra bærekraftig skogbruk. Det stilles blant annet krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Les mer om FSC-merket på Forbrukerrådet.

Gratis vareprøve!

Å si at man har verdens beste tennbriketter er en dristig påstand. Vi har full forståelse om du tviler på dette. Derfor sender vi mer enn gjerne en uforpliktende vareprøve hvis dere ønsker å teste kvaliteten før bestilling!

Tjen penger på dugnad med tennbriketter dere også!

Vi tilbyr rask og trygg levering til hele landet.

Til bestilling